lördag 27 oktober 2012

Vågar du spökvandra på Hemgården?

Det drar ihop sig mot höstlov och en massa spökligheter under Halloween. Senast i somras hade vi kontakt med Dennis Claesson som twittrade från Sommartorsdagarna® med Metal Allstars (jo det var han som fick på Kicken en "I Love Borås"-t-shirt :)

Vi har ett event under höstlovet med en riktigt kuslig spökvandring på Hemgården, som heter "Inlåst på herrgården".

Den riktar sig till alla som är beredda på att bli lite skrämda och vill göra något mer än att tända ljus på kyrkogården. Men vi rekommenderar från 11år.

Vi kommer att spela under två dagar, fredagen den 2 och lördagen den 3 november. Det är drop in från 19:00-00:15. Den sista turen, midnattsturen kommer att vara läskigast. Så ju tidigare på kvällen man kommer ju lugnare är våra spöken.

Handlingen
: Archibald Hamilton med familj bjuder in alla skräcksugna Boråsare till en middag dom sent kommer att glömma. Flera kända karaktärer kommer också dyka upp på middagen.

Pris: 30 kr

Varmt välkommen - om du vågar! Mohhhaaaaaaaaaaaaaa

Text & foto: Dennis Claesson
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar