fredag 5 oktober 2012

Vinn ticnetpresentkort som Petra


I samband med att vi gjorde om våra veckotips "Veckans händelser", där vi tipsar om spännande evenemang i Borås den kommande veckan, för ett tag sedan kastade vi in en extra morot. Prenumererar du på våra evenemangstips till din mailbox är du med och tävlar om ett presentkort på ticnet (värde 300 kr) varje månad.

Vill du ha en prenumeration kan du signa direkt via facebook (fungerar tyvärr inte i mobilen) eller här (på mer traditionellt sätt).

Första vinnaren
Den första vinnaren blev Petra Nilsson som vi ställde några snabba frågor till.

Hej Petra och grattis, du är den första vinnaren i vårt tävling. Hur känns det?
- Hur känns det? Överraskad och glad. Lite som att vinna på lotto, men kanske på en lite lägre nivå.

Petra Nilsson
Går du ofta på evenemang i Borås? och i så fall vad?
- Ja det gör jag. Det blir mycket Elfsborg och Borås Basket.

Har du någon plan för vad du kommer använda ditt presentkort till?
- Hade jag inte redan haft biljetter till Magnus Betner så hade jag använt presentkortet till det. Nu får jag kika i evenemangskalendern och se vad som kommer framöver. En konsert eller teater kanske.

Vad är det bästa med Borås?
- Just nu kan jag inte annat än att säga Elfsborg.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar