söndag 30 december 2012

Vi summerar BORÅS 2012 - del 2

Vår VD Helena Alcenius summerar året som gått i tre delar, här på bloggen. Händelser, ögonblick och höjdpunkter från Borås under 2012 sett ur en rad olika perspektiv. Rakt av härliga grejer som stärker varumärket Borås - helt utan rangordning, häng med!


2012 var året då Borås fanns med på Almedalen och vi presenterade Textile and Fashion Center - the hub of cluster 7.

2012 var året vi gjorde forskning på destinationsutveckling "Hur gör vi handel av kultur och textil?" och som avslutades med en PechaKuchaNight. Vill du ha rapporten, maila här.


2012 var året vi gjorde en handelsutredning och bestämde oss för att jobba tillsammans - Knalleland och Stadskärna med det nya Textile and Fashion Center som sammanbindande länk.

2012 var året vi hade den tredje Internationella Skulpturbiennalen och Borås Djurpark fyllde 50 år. I samband med skulpturbiennalen gjorde våra medarbetare en film tillsammans med Peter Apelgren där han ger en humoristisk presentation av flera verk som ingick (filmen har idagsläget visats närmare 7.000 gånger på YouTube).2012 var året var året Borås slog rekord i flest antal gästnätter i juli månad, med en ökning större än de flesta i Sverige.

Text: Helena AlceniusHäng med, i morgon publicerar vi de sista Boråshöjdpunkterna från 2012.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar