måndag 31 december 2012

Vi summerar BORÅS 2012 - del 3

Vår VD Helena Alcenius summerar året som gått i tre delar, här på bloggen. Detta är tredje och sista delen, här hittar du del 1 och del 2. Händelser, ögonblick och höjdpunkter från Borås under 2012 sett ur en rad olika perspektiv. Rakt av härliga grejer som stärker varumärket Borås - helt utan rangordning, häng med!

2012 var året vi delade ut 15000 "goodiebags" till deltagare till evenemang och möten som hölls i Borås under året.

2012 var året Elfsborg tog SM-guld och Borås namn kablades ut i Sverige.

2012 var året vi gjorde tredje numret av Meeting Västsverige och vår Convention Bureaus arbete fick fäste. Nu pratar Borås om mötesindustrin som en av vår tillväxtmotorer.

2012 var året skisserna på ett nytt Kongresscenter togs fram.

2012 var året då vi fixade världsutställningen United Buddy Bears - the minis till Borås. En kombination av besöksdriven aktivitet, med ett kompletterande budskap om vikten av fred och förståelse över kulturella gränser, som hitills gett över 50 000 kr till BRIS och Frälsningsarmén i Borås.

2013 är året vi skall jobba ännu hårdare för att befästa Borås och göra det ännu bättre. Vi börjar året med att flytta till nya lokaler mitt emot Resecentrum. Välkomna att hälsa på!
Självklart finns det en massa fler höjdpunkter värda att nämna och listan skulle kunna göras oändligt lång. Nu ser vi fram emot allt spännande som händer 2013. Och har du något spännande på gång - som stärker Borås? Glöm inte att tipsa oss.

Håll dig uppdaterad på boras.com

Text: Helena Alcenius


Från oss alla, till er alla - ett riktigt gott nytt år och må alla vägar bära till Borås 2013.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar