onsdag 2 januari 2013

Borås har Sveriges bästa basketpublik...

Gott nytt år på er, alla glada Boråsare!!

Jag tänkte ta tillfället i akt att pusha lite för årets första basketmatch i Borås. På fredag kl 19:04 är det uppkast i Boråshallen mellan Borås Basket och Södertälje, Södertälje som senast vann mot ligaledaren Sundsvall, och Borås med ett par övertygande segrar, senast i Luleå, så är det två riktigt vinstsugna lag som möts.

Så ta med barn, mormor, frugan, älskaren, svärfar och resten av släkten och kom och njut av en basketfest utan dess like! Använder du facebook vore det superkul om du går in på eventet och visar ditt deltagande. När du ändå är där passar du så klart på att bjuda in alla du känner till eventet också så visar vi på allvar var Sveriges bästa basketpublik finns någonstans, i basketborgen - Boråshallen!

Gästbloggare: Jens Peterson
Resterande matcher för säsongen hittar du så klart på borasbasket.se och på boras.com där du också hittar information om hur du kan säkra upp din favoritplats genom förköpsbiljetter direkt på Turistbyrån eller på ticnet.se.

Hänger du på twitter är det en självklarhet att föja @borasbasketlive för att hålla dig uppdaterad.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar