torsdag 28 februari 2013

Bli gourmand i Borås - Restaurangveckan 11-15 mars

I flera år har krögarna pratat om att det behövs en restaurangvecka i Borås! Nu är den här och man kommer tillsammans fylla alla stolar på stadens restauranger med härliga, hungriga boråsare och tillresta gäster. Temat blir riktigt bra mat till ett schyst pris och varje dag mellan den 11-15 mars kan du äta en tvårättersmeny för 200:-


Varje restaurang har tre av sina förrätter och tre av sina varmrätter att välja mellan för erbjudandet!

Restaurangveckan är en gemensam satsning av stadens krögare i samarbete med Borås City. Ett sätt att bjuda tillbaka till frekventa gäster och för att skapa och vårda nya gästrelationer!

Välkomna under Restaurangveckan till stadens krogar. Det kommer bli god mat, skön stämning och garanterat en matupplevelse, hur många krogar hinner du testa under en vecka? Håll dig uppdaterad med menyer och annat på Restaurangveckans facebooksida.

Kolla in restaurangerna: Vinci, Färgeriet, Viskan, Scandic Plaza, Passion, Brasseriet, Thai Silk, Harrys, Köket samt Factory - och skynd dig att boka bord!

Tillsammans skapar vi Krogstaden Borås!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 kommentarer:

  1. Då förutsätter jag även att det då finns vegetariska alternativ och att alla vegetarianer inte utesluts från detta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det vågar vi inte svara på på rak arm. Följ menyer och informationen på krögarnas facebooksida och/eller stäm av med respektive restaurang.

      Radera