tisdag 26 februari 2013

Borås är bra på barnsemester

Borås har flera väldigt bra och intressanta besöksmål för barnfamiljer. De visar dubbla nomineringar till Stora Barnsemester priset. Under hela 2012 har barnfamiljer som besökt Barnsemester.se satt betyg på tusentals familjeattraktioner. Med hjälp av deras betygspoäng och testfamiljers bedömningar har de nominerade vaskats fram.

Borås har lyckats knipa nomineringar i två av kategorierna - Nordens bästa djurpark genom Borås Djurpark och Sveriges bästa Science Center genom Navet.

Vi är så klart stolta över nomineringarna och hoppas nu att många röstar på besöksmålen i Borås och att det leder till en framskjuten slutplacering.

- Rösta på bästa science center här.
- Rösta på bästa djurpark här.

Ditt svar kan endast skickas in en gång och kan inte ändras när du har tryckt på "Rösta". Röstningen pågår fram till den 25 mars och vinnarna presenteras i början av april.

När vi ändå är inne på barnsemester vill vi gärna passa på att tipsa om de populära skolresepaketen till Borås. Garanterat kul och lärorikt!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar