onsdag 13 februari 2013

#boras365 - av kärlek till BORÅS!

Häng med nu åker vi - var med och ge din bild av Borås. Enkelt, snabbt, lätt och utan egentliga krav på kontinuitet. Var med på #boras365 och sprid gärna ordet.

Sociala-/digitala kanaler är ett fantastiskt sätt att förmedla en känsla och skapa en samtidsdokumentation av en företeelse. På det temat skulle vi älska om du ville hjälpa oss att skapa en årssammanfattning av staden Borås.


Reglerna (som egentligen inte är några regler) är enkla. Blogga, fota, filma (eller använd ett media som passar dig) och tagga materialet med #boras365 - självklart ska materialet i någon form relatera till Borås. Kopplingen/associationen till Borås avgör du helt och hållet själv.

Staden står inför ett spännande år i många avseenden och vad kan väl passa bättre än att starta dokumentationen på Alla hjärtans dag, den 14 februari (och sedan rulla på ett år). Ju fler som hakar på desto roligare blir det att följa och alla kanaler går fint att använda.

Vi kommer självklart att vara med och skapa innehåll på taggen. Du hittar oss bl a här på bloggen, självklart på vår facebooksida, på twitter och på instagram.

Text: Anders Kihl
Hur följer man #boras365 då? Ja på ungefär lika många sätt som det finns användningar och kanaler i den digitala världen, du väljer själv. Är du osäker ger vi dig några tips på vägen.

- #boras365 på twitter
- #boras365 på instagram
- #boras365 på bloggar

Tänk på att ditt twitterkonto eller instagramprofil måste vara öppen för att andra ska kunna se ditt material som du taggar. Då och då kommer vi göra nedslag i materialet och lyfta favoriter och självklart hoppas vi att andra hakar på och bäddar in sökningar på taggen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar