tisdag 26 februari 2013

Nelly.com och Quality Outlet Åhaga även 2013

Ett av de grymt populära inslagen under sommaren i Borås är Quality Outlet Åhaga med Nelly.com i spetsen och ett flertal andra varumärken till riktigt vassa priser. Nu är det klart att det blir outlet även under sommaren 2013.

Många är de tillresta och Boråsare som vallfärdat till outleten under sommaren för att fynda. Kika gärna in våra tidigare bloggposter (2011, 2012) här för att få lite uppfattning om innehållet.

Innehållet för 2013 är inte helt spikat ännu men ryktet säger att det blir ungefär samma varumärken som föregående år och självklart med Nelly.com i spetsen.

18 maj-3 augusti
Klart är dock att man öppnar årets outlet den 18 maj och slår igen för säsongen den 3 augusti. Öppettiderna är som vanligt generösa med vardagar kl 10.00-20.00, lördag 10.00-18.00 och söndag 11.00-18.00.

Så se till att avsätta ett semesterstopp i Borås för kvalitetsshopping till plånboksvänliga priser.

Vi ses i sommar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 kommentar:

  1. Jätteroligt att den finns men synd att dom har så taskig inställning till barn & barnfamiljer....

    SvaraRadera