onsdag 27 februari 2013

Rydell & Quick på hemmaplan den 2 mars

Den nya plattan R.O.A.D.T.R.I.P. släpptes i april förra året och sedan dess har Boråsbandet med sin stora och trogna publik rockat landet runt. 

Nu kommer de till Borås för ett nedslag i hemstaden och lördagen den 2 mars rockar de loss på First Hotel Grand i Borås.


Skivan R.O.A.D.T.R.I.P gick rakt in på 3:e plats på Svenska Topplistan där den stannade i över 20 veckor på Top 20. Albumet har idagsläget sålt i närmare 12 000 fysiska exemplar - vilket är betydligt mer än vad de flesta artister kan skryta med idagsläget, med vikande skivförsäljning.

Singeln All In Like A Rockstar placerade sig även som 1:a i Sverige på iTunes Rock. Man har också hunnit med fem spelningar på Friends Arena i Stockholm med egen produktion samt konsert på Globen-Annexet. Lägg därtill utsålda hus,rekord och stoppade insläpp i Sälen och Vemdalen 2013 samt stora publikmassor i bla Töreboda 14 000 pers, Gatufesten i Sundsvall 12 000 pers, Västervik 6 000 pers. samt utsålda torg i Sala, Kungshamn, Vara, Valdemarsvik, Kristinehamn m.m.

Vidare medverkade Rydell & Quick på stora Julgalan tillsammans med Loreen, Danny, Kate Ryan m.fl på bla Friends Arena i Stockholm, Göransson Arena i Sandviken, Conventum i Örebro, Lugnet i Falun och Helsingborgs Arena.

Gissa om det kommer bli stekhett på hemmaplan? Rydell & Quick följer du på facebook här.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar