onsdag 13 mars 2013

Bäckängsesteter gör energibomb av En midsommarnattsdröm

Som traditionen lyder är det sistaårseleverna i estetinriktningarna som har sina slutproduktioner under Bäckängs kulturvecka (20-25/3). I år är det vår tur och vi ska sätta upp William Shakespeare's "En midsommarnattsdröm" på Regionteaterväst. Regin står Henrik Bergström för. Vi har repat och planerat sedan september, och snart är det dags. Vi har gjort allt ifrån bearbetning utav manus, kostym, scenografi, smink, ljus till marknadsföring.

Det är mäktigt att spela en sådan gamla pjäs som spelats hundratals gånger innan, det är svårt att förstå att ett manus som är så gammalt fortfarande är aktuellt. Därför är det jätteroligt att få vara med.

Text & Foto: Dennis Claesson
Till den som inte finner teater så roande och kanske oftast sover genom en teater har vi förberett med en stor energibomb, som består utav dans, sång och musik. Vi lovar att när man går ifrån föreställningen gör man det med ett stort och varmt hjärta.

Man kommer verkligen nära varandra när man jobbar så intensivt i gruppen, samarbete är en utav grunderna i teater så det är viktigt. Just nu så är vi väldigt nära varandra då vi övar ifrån morgon till kväll, vi känner oss som en stor familj. Vi hoppas att våran kärlek till varandra på scenen ska smitta av sig till publiken.

Allmän info:
Föreställningen är i två akter med paus i mitten.
Vi är runt 20 stycken på scenen.

Läs mer om föreställningen på boras.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar