fredag 1 mars 2013

Gigant Swing, adrenalinkickande nyhet på UpZone

Adrenalin och kickar är något av en genomgående röd tråd i äventyrsparken UpZone. Inför säsongen 2013 kompletteras parken med ännu en attraktion, som definitivt sätter ditt mod på prov. Under påskhelgen bygger man den nya attraktionen som tillsvidare går under projektnamnet "Gigant Swing" och parkchefen Tamara Christmann utlovar en spännande upplevelse för den som vågar testa.

- Man kan likna attraktionen vid en gigantisk gunga. Till en början vinschas eller firas man upp till en höjd om 10-11 meter, därifrån frigörs man och gungas ut i en stor pendelrörelse. Man får hög fart och något av en tyngdlöshetskänsla i gungningarna, berättar Tamara. Det är svårt att förklara, men jag hoppas att filmen kan ge en känsla för hur det kommer att vara.


Tanken är att attraktionen ska vara klar att ta i bruk i samband med att parken öppnar på allvar för vårsäsongen helgen den 6-7 april.

Vill du vara säker på att vara en bland de första som får chansen att testa, gör du bäst i att boka in dig redan nu. Öppettider och bokning hittar du tillsammans med all annan information om parken på upzone.se.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar