måndag 11 mars 2013

Kom och möt morgondagens vassaste entreprenörer!

Ung Företagsamhet? UF-företagande? Entreprenörskap? Rörigt? Inte alls - vi kallade in Erika Norén som jobbar med ämnet och har svar på det mesta.

Samhället förändras och det som var aktuellt för några år sedan kan vara helt glömt idag. Förändringarna innebär både utmaningar och möjligheter och vi behöver hela tiden nya idéer, mer inspiration och fler som vågar. Därför är 13-14 mars årets viktigaste dagar!

På Åhaga i Borås kan du handla unika produkter och tjänster av morgondagens vassaste entreprenörer! UF-företagen som kommer från Sjuhärad och Alingsås marknadsför och säljer sina roliga, smarta och annorlunda produkter och tjänster. Produkter och tjänster som kan lösa både små och stora problem. UF-företagarna vill mer än gärna dela de med sig av sina idéer, tankar och innovationer för framtiden.

I år har fler än 800 elever i Älvsborgsregionen startat UF-företag och förverkligat sina idéer. Mässan är inte bara en mötesplats för de unga entreprenörerna utan också för dig som går i skolan, driver företag, är anställd, arbetar med skola och samhällsfrågor samt för dig som är nyfiken och vill bli inspirerad! På mässan kan du handla, inspireras och bredda ditt kontaktnät genom möten med nya människor.

Ta med ALLA du känner, här finns något för alla. Enklare caféutbud erbjuds och det är fri entré!

Handla unika produkter och tjänster av morgondagens vassaste entreprenörer! Välkommen till Åhaga 13-14 mars!

Öppettider
Onsdag 13 mars 17:00-20:00
Torsdag 14 mars 12:00-16:00

Fri entré!
Ta med kontanter!

Mer information och inspiration:
www.ungforetagsamhet.se/alvsborg
www.facebook.com/ufalvsborg

Vilka är Ung Företagsamhet?
Text: Erika Norén
Ung Företagsamhet vill ge unga en tro på sin egen företagsamhet genom två lika viktiga områden – företagsamhet och företagande. Vi gör det genom att kombinera teori och praktik på ett inspirerande och roligt sätt och allt detta sker genom skolan. Organisationen ger unga en kontakt med näringslivet och företagande.

Ung Företagsamhet är en ideell och obunden organisation med syfte att tillsammans med skolan införa entreprenörskap och ett engagerat näringsliv i utbildningssystemet. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. Detta gör vi genom tre utbildningskoncept: Vårt Samhälle, Se Möjligheterna och UF-företagande. Dessutom finns ett Alumni-nätverk bestående av före detta UF-företagare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar