måndag 4 mars 2013

Skolresan till Borås - garanterat kul och lärorikt

Varje år har vi ett stort antal klasser som väljer att åka till Borås på skolresa och boka paketet hos oss på turistbyrån. De besöker vår fina djurpark, Stadsparksbadet och Navet Science Center . De bor på Vila Vandrarhem eller i stugor på Borås Camping. Frukost lunch mellanmål och middag ingår och allt är förbokat och klart när klassen kommer. Lunch äter man på Savannrestaurangen inne i djurparken och ett besök på McDonald´s är alltid populärt. Allt detta från 750 kr per person.

Så här skriver t ex en 7:e klass från Kärna efter sitt besök i Borås:
"Måste bara tacka för en välplanerad skolresa med ett otroligt gott bemötande från alla ställen vi var på. Navet var roligt, intressant och personalen engagerad och kunnig. På Mc Donalds fick vi service som motsvarade en riktigt fin restaurang. Både Stadsparksbadet och Upzone var kul och med mycket trevlig personal. Inte alls omöjligt att vi återkommer nästa år med nya elever."
Vill man hitta på mer kul när man är här finns det flera roliga tillval att välja bland!

Äventyrsparken Upzone
Upzone är äventyr ända upp till 11 meter över marken. Här hjälps eleverna åt att tillsammans övervinna alla utmaningar vilket stärker gemenskapen i klassen.

3 kamp på Action och Event
När klassen delats upp i lag har de grenar som Gladiator fight, Bull Ride och Bungy Run att se fram emot.

Skolzooliv på Borås Djurpark
Text: Erica Unosson
Här får klassen möjlighet att följa med parkens djurvårdare några timmar och uppleva parken på ett annorlunda sätt. Det går också att boka en guide som på ett kul och lättsamt sätt ger dem spännande information om djuren, vilket gör att de kommer ihåg det här besöket länge.

Inte konstigt att eleverna är så nöjda! Kanske återkommer de till Borås med föräldrar och syskon :)

Läs mer om skolresa till Borås här och tveka inte att höra av dig till oss på tourist@boras.com eller 033-35 70 90 om du vill prata skolresa eller få andra tips om Borås.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar