onsdag 15 maj 2013

Borås första riktiga housefestival

House Heaven Festival kommer att äga rum den 1 juni på Almenäs i Borås. Med fantastisk utsikt över Öresjö och plats för 5.000 besökare slår man upp "dörrarna" till en helt ny händelse i Borås och utlovar att besökarna aldrig sett något liknande. En grym laser-show och fet ljudutrustning är andra löften tillsammans med en oförglömlig kväll tillsammans med Sveriges bästa House DJ:s på scen.

Biljetter kan du köpa genom oss på Borås Turistbyrå eller på ticnet.se för 215:- inklusive serviceavgift.

Här nedan får du en kortare presentation av line-upen. Mer information får du självklart också på House Heavens facebooksida.

Producent/Dj duo: Ayta & Kenda
Ayta & Kenda är en house musik producent/dj duo (från Norrköping/Stockholm) bestående av Fredrik Eriksson & Patrik Serby.

Duon bildades 2012 då Fredrik & Patrik fick kontakt via en gemensam vän. De insåg snabbt att de hade samma mål & visioner inom house musik.

De båda har sedan tidigare producerat musik i många år och brinner för intresset och nu vill de ta steget till att bli nästa nykommling inom house scenen.

Musikproducent/Deejay från Borås, Sverige: Celees, alias Chris Bameri, föddes i Hjo i Sverige
Redan vid tidig ålder satt han och lekte med beats när alla andra spelade tv-spel. Han hade en stor passion och känsla för toner och började placera dem själv i musikprogram som senare ledde till unika låtar.

Senare valde han att utveckla sina kunskaper genom att läsa ljud programmet på Viskastrand gymnasium.

Idag hittar du honom bakom skivspelarna på olika nattklubbar i Borås med omnejd. Hans nyfikenhet kan särskilt ses inom elektronisk dansmusik. Men här stannar inte Chris tid, han har stora planer.

Daleri representerar en ny generation av svenska houseproducenter och består av Eric Kvarnström and Robert Kanat. Barndomsvännerna började redan som tonåringar att utforska olika stilar tillsammans innan dom i slutet av 2011 beslöt sig för att gå under namnet "Daleri". Efter bara några månader av releaser har det börjat koka under fötterna på grabbarna, med support från storstjärnor som Hardwell, Wolfgang Gartner, Axwell, Swanky Tunes, Ferry Corsten, John Dahlbäck och Morgan Page har Daleri fått sig ett namn på den internationella klubbscenen.

Daleri siktar högt - och har inga planer på att låta något stå i vägen för deras electrobeats. Resan har bara börjat.

2011 var året 19-åriga Karo Massudi och 21-åriga Avid Ghalandarpour träffades, strax efter det så startades Kavido, utav gemensam kärlek för Housemusiken.

Starka står dom, sida vid sida och är redo att ta världen till en ny nivå!

Tony också bekant som Redstep föddes i Borås, en stad i Sverige cirka sex mil utanför Göteborg.

Allt började med Hip hop Ejay & Ejay DJ mixstationkring vid nio års åldern för att sedan börja spela trummor i två år och till sist finna kärleken för FL studio i 13 års ålder. 
Redstep har gått under andra namn som Soundbreaker & Unsucred jumpers då genren inriktat sig på Hands up, men allt eftersom dog intresset ut tills att Electro/House genren äntligen fångade hans uppmärksamhet.

Viana - Henrik - 20-årig musikproducent från Trollhättan.
Jag höll på med Dance eJay från att jag var i 10-årsåldern. Men under julen 2005 provade jag på FL Studio och det var senare på våren som musikproduktionsintresset tog fart vilket bara blivit större för var dag som gått.

Vi ses den 1 juni, på Almenäs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar