måndag 24 juni 2013

Första backstagetwittrarna till #sommartorsdagarna är klara

För ett tag sedan (precis som förra året) efterlyste vi sociala-medie-korrar eller backstagetwittrare om man så vill, till Sommartorsdagarna®. Personer som vill vara med och bevaka allt spännande som händer på Sommartorsdagarna® i sociala medier (framförallt twitter, men självklart även på facebook, instagram och liknande) och med full tillgång till backstageområdet. Du kan läsa mer om detaljerna här.

Är du själv sugen på att vara backstagetwittrare? Det är inte för sent, vi väljer nya förmågor inför varje kväll med Sommartorsdagarna® fram till finalkvällen den 8 augusti. Skicka en tweet till @sommartorsdagar och motivera varför vi ska välja just dig!

Först ut med att ge sin alldeles egen bild av Sommartorsdagarna i sociala medier, på premiären med State of Drama den 27 juni, är.......

@olssonulf - Ulf Olsson, Kommunstyrelsens ordförande i Borås
Den 19 mars i år, i samband med att artisterna för årets Sommartorsdagar skrev Ulf så här på sin blogg:
"Torsdagarna som gör sommar i Borås!
Sommartorsdagarna började som något ganska blygsamt för snart ett kvartssekel sedan. Man skulle kunna kalla det från 0 till 20.000 på 24 år. Dessa torsdagar gjorde om Borås från Varbergs utmark, till en sommarstad med egen puls. Det är ingen liten insats! Idag presenterades artisterna som uppträder från 27 juni och framåt. Kanske ses vi i vimlet någon av de sju torsdagarna!"

På torsdag ger Ulf sin alldeles egen bild av kvällen, från backstageområdet, live and direct - följ på @olssonulf och självklart på taggen #sommartorsdagarna i alla upptänkliga kanaler.

@marieingvarsson - Marie Ingvarsson, Kommunikationschef Borås Stad
Har följt och twittrat från Sommartorsdagarna på nära håll tidigare. Med ett förflutet på twitter sedan hösten 2009 besitter hon ett av Borås mer etablerade twitterkonton med runt 4.000 inlägg och närmare 700 följare.

Ett välbekant ansikte i ett flertal sociala kanaler, på incheckningstjänster och andra digitala kanaler. Dessutom en av personerna bakom Borås Stads sociala kanaler och delaktig i arrangörsskaran kring den årliga konferensen #msmboras. Marie är också en flitig användare av Instagram så troligen kan vi också förvänta oss en hel del fotomaterial i flödet.

På torsdag finns Marie på plats och berättar om sin upplevelse av årets allra första sommartorsdag - följ på @marieingvarsson och självklart på taggen #sommartorsdagarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar