söndag 28 juli 2013

Jessica och Ewelina rapporterar backstage #sommartorsdagarna

Tiden går fort när man har roligt och i skrivande stund är det bara två kvällar med Sommartorsdagarna® kvar. Louise Hoffsten räddade kvällen i torsdags och gjorde en bejublad spelning i underbar högsommarvärme.

Nu blickar vi framåt mot kommande torsdag då Petra Marklund @iamseptember äntrar Sommartorsdagsscenen. Som vanligt presenterar vi två nya sköna backstagetwittrare som kommer ge sin alldeles egna bild på taggen #sommartorsdagarna på twitter och förmodligen också på instagram. 

Du vet väl att vi även samlar såväl twittrande artister som backstagetwittrare i twitterlistor? Backstagetwittrare 2013, Twittrande artister 2013 och är du sugen på att kolla in förra året hittar du även dem; backstagetwittrare 2012 och twittrande artister 2012.

Jessica Nilsson @RayofJessica är jag, en glad 20-årig tjej som föddes i Stockholm men har spenderat större delen av mitt liv i Borås. Studerar till biomedicinsk analytiker i Göteborg dit jag pendlar från Borås. 

Utanför skolan är det fotografering, sociala medier och jobbet som croupier som intresserar mig. Både i studierna och på fritiden älskar jag att träffa nya människor.

Mig kan ni följa på Twitter och Instagram under namnet @RayofJessica

Ewelina Kurkinen, också känd som @ewesplace på diverse sociala medier, är en glad 18-årig tjej som spenderar dagarna mest på Twitter eller instagram.

Med ett stort intresse för både musik och Twitter är @ewesplace överlycklig för att få twittra för sommartorsdagarna för första gången. 

En flitig twittare, med över 3,800 Tweets och närmare 1,550 följare på Twitter, kan ni förvänta er en del spännande tweets och bilder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar