tisdag 9 juli 2013

Nya backstagetwittrare på #sommartorsdagarna

Det är dags igen. I torsdags gjorde @ewaluvan och @revysonen ett strålande jobb på taggen #sommartorsdagarna trots ett laggande 3G-nät. Den här gången hoppas vi kunna stärka upp nätet och
ge fritt spelrum för våra twittrare hela kvällen när Borås tar emot @linneahendrix på scenen. Linnea som är förband på Gyllene Tiders sommarkonsert och inför 21.000 taggade åskådare på marknadsplatsen i Halmstad pumpade igång publiken med sin energi. Borås kommer på intet sätt bli sämre.

Det är fortsatt bra fart på taggen och sedan vi började räkna strax innan den första Sommartorsdagen har inte mindre än 900 tweets på #sommartorsdagarna postats. Extra kul var det förra torsdagen då @jessicaboij och @lynnesundd redan vid kvart i nio på morgonen stod framför scenen och väntade på @muntherulrik och började dra iväg tweets - Respekt!

@olssonulf - Ulf Olsson, Kommunstyrelsens ordförande i Borås
Den 19 mars i år, i samband med att artisterna för årets Sommartorsdagar skrev Ulf så här på sin blogg:
"Torsdagarna som gör sommar i Borås!
Sommartorsdagarna började som något ganska blygsamt för snart ett kvartssekel sedan. Man skulle kunna kalla det från 0 till 20.000 på 24 år. Dessa torsdagar gjorde om Borås från Varbergs utmark, till en sommarstad med egen puls. Det är ingen liten insats! Idagpresenterades artisterna som uppträder från 27 juni och framåt. Kanske ses vi i vimlet någon av de sju torsdagarna!"

Egentligen skulle Ulf ha twittrat på premiären av Sommartorsdagarna® men blev tyvärr sjuk, således ger vi nu Ulf en ny chans. På torsdag ger Ulf sin alldeles egen bild av kvällen, från backstageområdet, live and direct - följ på @olssonulf och självklart på taggen #sommartorsdagarna i alla upptänkliga kanaler.

Vår andra twittrare är Jessica Nyman (@nymanjessica) och är en 18-årig tjej som ser världen ur kameralinsen. Det var också Jessica som tog den här sköna bilden av våra första Sommartorsdagstwittrare någonsin och även Jessica som kammade hem Sommartorsdagsskateboarden förra året genom den här bilden. Jessica bloggar också flitigt, bland annat om sina besök på Sommartorsdagarna® i Borås på devote.se.

Så häng med på taggen #sommartorsdagarna och håll koll på allt kul som händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar