söndag 21 juli 2013

Twittrare från Halmstad rullar backstagetwittret på Icona Pop

Det börjar dra ihop sig mot det som av många ansett som årets höjdpunkt bland Sommartorsdagarna® och på torsdag smäller vi in Icona Pop på Stora Torget i Borås.

I torsdags rockade rävarna i RRH torget rejält och vi fick många och härliga postningar både på twitter och på instagram av våra backstagetwittrare @pettan71 och @roobban84 som gjorde ett strålande jobb.

Nu är det dags för nya twittrare och vi har den här gången kallat in ett järngäng från Halmstad för att för gylla twitterflödet på taggen #sommartorsdagarna. Våra båda backstagetwittrare är inte mindre än delar av gänget bakom utmanaren till SVT under SM-veckan i Halmstad, tillika succén #jonas_halmstadTV sport som gjorde dagliga reflektioner under veckan. 

I dagsläget har närmare 1.400 tweets lagts på taggen och en rysligt massa foton har taggats på Instagram.

Jonas Andersson, mer känd som @jonas_halmstad i sociala medier. 33 års livserfarenhet. Född i Vegby, uppvuxen i Tranemo men sen 10 år tillbaka bosatt i Halmstad. Twittrat i ca 6 år, alltid personligt och ibland med en liten twist. Arbetar till vardags med content och strategier för webb i egna företaget Firma jonas_halmstad.

Obs, är singel. Tjejer 175-180 cm får gärna höra av sig. Jonas följer man lättast i följande kanaler:
https://www.facebook.com/jonashalmstad
http://instagram.com/jonas_halmstad
https://twitter.com/jonas_halmstad
http://open.spotify.com/user/jonas_halmstad

Charlotte Svensson, eller @challesoid inom sociala medier. 32 år, född och uppvuxen i Halmstad. Spenderar mestadels tiden på kommunens idrotts- och fritidsenhet, i lokala ishallen, på gymmet eller på något socialt medium.


Så häng med på taggen #sommartorsdagarna och följa våra backstagetwittrare. Hela torsdagens program hittar du här. Givet hittar du även @iconapop både på twitter och på instagram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar