tisdag 2 juli 2013

Twittret från #sommartorsdagarna fortsätter...

Den första kvällen på Sommartorsdagarna® med fantastiska @stateofdrama och @looptroopdvsg bjöd på härligt gung på Stora Torget och vädret höll sig hela vägen, även om det mot slutet såg aningen mörkt ut. Vår backstagetwittrare @marieingvarsson och @mirrys och @emmyhilmersson (som fick ersätta en sjuk @olssonulf, som förhoppningsvis kommer tillbaka vid en senare torsdagskväll) gjorde ett strålande jobb och rapporterade via twitter, facebook och instagram för att förmedla sin bild av kvällen. Totalt gick runt 530 tweets iväg på taggen #sommartorsdagarna och ytterligare lätt något hundratal otaggade tweets.

Under den tidiga kvällen körde vi också lite skönt häng i ett tält mot torghuset, där vi rullade en livesändning på bästa gerillavis, delade ut vykort och kakor till glada förbipasserande som stannande och pratade en stund.

Ny torsdag på gång och vi håller tummarna för fantastiskt sommarväder när @muntherulrik drar igång - Tell Borås I´m here... och föregås av @gabyquevedo som uppvärmning. Vi har självklart också en ny lineup bakom scenen som kommer förmedla sin bild av kvällen.

Hela programmet hittar du på sommartorsdagarna.se och twittret följer du bäst på taggen #sommartorsdagarna (även på instagram och facebook - och du! Vi blir sjukt glada om du taggar härliga bilder från kvällarna).

@ewaluvan Ewa Luvö Kvalitetsstrateg Borås Stad
Ewa har funnits länge på sociala medier och använder dem både som privatperson och i arbetet. Hon twittrar om det strategiska kvalitetsarbetet i Borås Stad som @Boraskvalitet och administrerar den öppna facebooksidan ”Ständiga förbättringar i Borås Stad”. Ewa är också spindeln i nätet för bloggen Borås2025, där Borås Stads förvaltningar och bolag berättar vad de gör för att nå visionen om Borås 2025.

Privat bloggas, twittras och fotas det, mest om segling och resor som är stora intressen. Följ henne på twitter som @ewaluvan med runt 9000 inlägg och 400 följare, eller på Instagram där Ewa specialiserat sig på seglingsbilder och har 630 följare.

@revysonen Jens Peterson är en revyfödd 38-åring som lurar på takåsarna, säger sanningar i diverse mer eller mindre sociala kanaler. Ni har hört honom i P4 Sjuhärads "cocktail", sett honom på de flesta basketmatcher i Boråshallen och även förra året rapporterade Jens från Sommartorsdagarna på twitter. 

Jens har som sagt ett stort basketintresse och under vinterhalvåret handlar tweetsen inte sällan om basketrelaterade ämnen. Jens är också en tongivande del av kontot @borasbasketlive på twitter där det i ett rafflande tempo återges händelser från basketligan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar