söndag 4 augusti 2013

Jesper och Anne-Marie backstagetwittrar från finalen på #sommartorsdagarna

I runda slängar 2.000 tweets har taggats med #sommartorsdagarna och nu har vi bara finalkvällen kvar att se fram emot. Sista torsdagen är det Legends - Voices of Rock (@legends_vor på twitter) som rockar loss på scenen.

Vi håller så klart tummarna för en fantastisk avslutningskväll på Sommartorsdagarna® och att du är med och följer på plats eller på hashtaggen #sommartorsdagarna - självklart är du varmt välkommen att posta egna tweets, instagrambilder och annat på taggen.

Hela programmet för kvällen hittar du som vanligt på sommartorsdagarna.se - hoppas vi ses i vimlet!

Jesper Henriksson @pedagogiskchef är till vardags rektor på två skolor i Borås. Har en gedigen utbildningsbakgrund bakom sig. En gång i tiden var han en av de yngsta rektorerna i Sverige. Nu är han 37 år och "gammal i gemet". Har fyra barn mellan 1-8 år. Stor lokalpatriot med stort fotbollsintresse. Ser Borås som en av de bättre städerna i landet, men håller trots detta inte på Elfsborg utan har AIK som laget i sitt hjärta.

Är uppvuxen med Sommartorsdagar som ett en central träffpunkt där man träffar vänner och bekanta under sommarledigheten. Anser att när festivaler runt om i landet faller, så är Borås koncept med sommartorsdagar något som står starkt och har stor potential att fortsätta utvecklas framöver. Starka torsdagsminnen är bla svensexa när The Sounds spelade och Veronica Maggios spelning då det faktiskt regnade för ovanlighetens skull. Ser på Twitter som ett sätt att skapa nya kontakter och få en bra omvärldsbevakning och twittrar på kontot @Pedagogiskchef

Anne-Marie Ekström @anekdata, 2:e vice ordförande i kommunfullmäktige. Född i Östergötland men Boråsare sedan 33 år tillbaka. Berättar gärna för vänner utombys hur bra Borås är. Är 66 år och just nu en blandning av egen företagare som datautbildare, fritidspolitiker, pensionär, mormor och lite till. Jag har tre värdeord som jag tycker är viktiga och bär med mig vad än jag gör. Valfrihet, tolerans och respekt.
Tycker om det mesta i musikväg och missar ogärna en sommartorsdag när jag är hemma i Borås. Twittrar gärna ute från torget. Ser fram emot att få göra det från andra hållet. Och få se hur det går till ”där bakom”

Finns på olika sociala medier. Har bloggat sedan 2006 och twittrat sedan 2009.
http://ekstromsblogg.blogspot.se/
https://www.facebook.com/annemarie.ekstrom
https://twitter.com/anekdata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar