torsdag 5 september 2013

Alla kan åka skridskor...

Kom och lär dig åka skrid­skor med våra duktiga tränare! Vi erbjuder bra och rolig träning för både barn och vuxna. Skridskoskolan tränar 1 gång per vecka och målsättningen är att ge alla som vill - tjejer eller killar, liten eller stor - möjlig­heten att lära sig åka skridskor. Skridskoskolan är ett roligt sätt att träna på och ger dessutom en bra grund för den som vill utvecklas till såväl konståkare, teamåkare eller hockeyspelare.

Under säsongen kan omplacering inom skridskoskolan ske och också upp­flyttning till övriga grupper. Detta sker i samråd med tränare och föräldrar.

- Avgift: Medlemsavgift 150 kr/säsong, Terminsavgift 450 kr
- Första gången för säsongen är alltid gratis
- Ingår: Alla ordinarie träningstillfällen under terminen
- Medverkan i terminens avslutande show
Gratis första gången! Tänk på att ta med skridskor, hjälm och vantar.

Medlems- och terminsavgift betalas till Konståkarna vid ingången till B-hallen. Vid frågor kontakta Niklas Viiala på niklas.viiala@yahoo.se.

Välkommen till Konståkarna Borås
Vår målsättning är att bedriva konståkning på alla nivåer så att den utvecklar åkaren positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. Genom ett stort engagemang skapar vi en bra atmosfär så att alla får möjlighet att utvecklas på sina egna villkor. På detta sätt skapar vi förutsättningar för en verksamhet med bredd och elit sida vid sida.

Träning
Vi erbjuder alla möjligheter att lära sig åka skrid­skor i Skridskoskolan och har därefter en noggrant utarbetad modell för individuell utveckling. De dagliga träningsaktiviteterna leds av välutbildade tränare som löpande deltar i kompetensutveckling. Vi ser också till att ta in specialkompetens i form av mental träning, tävlingsteknik, externa tränare o.s.v. Med denna kunskap skapar vi förutsättningar för att bedriva träning på ett professionellt sätt, med nog­grannhet i allt ifrån uppvärmning till tävlingsplanering.

Synkroniserad Konståkning
Vi satsar också på konståkningens lagsport: Synkro. Vårt lag Team Nova tränas av två välmeriterade tränare och laget vann som debutantlag RM-guld på SM för synkroniserad konståkning 2013. Vi har även ett yngre lag, Team Luna, som ger goda förutsättningar för våra unga åkare att lära sig samarbeta i team tidigt!

Shower
Inom konståkningen är shower och uppvisningar viktiga moment. En viktig del i vår verk­samhet är därför isshowerna som ges två gånger per år. Showerna är själva avslutningen på varje termin och ett mål som alla våra tränande barn och ungdomar har att se fram emot. Det är självklart också mycket uppskattat för alla övriga medlemmar, föräldrar, släkt och vänner samt alla de som ser fram emot att gå på bra och fartfyllda shower. Här får man möjlighet att se härliga isshower där alla åkare medverkar, från skridskoskolebarn till elitåkare i åldrarna 3-20 år.

/Marlene Nilsson, Konståkarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar