söndag 8 september 2013

Hyr en cykel och upplev Sjuhärad på två hjul

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder... Nu tror de flesta helt säkert att det kommer en lektion i hur man ska klä sig för regniga dagar som skall tillbringas i vårt lands underbara natur, men nej då. Det tror jag de flesta har koll på.

Skulle nog vilja säga att den årstid som är nu, lämpar sig alldeles ypperligt för cykling i alla dess former. Var det längesedan sist? Har du testat nya Sjuhäradsrundan? Tveka inte, gör´t bara!

Borås och Sjuhärads senaste ”naturturismtillskott” är fantastiskt. En bra hemsida finns, som ständigt uppdateras, där du kan hitta tips, kartor och information inför din cykeltur, sjuharadsrundan.se

Har du ingen egen cykel?
Det har vi på Borås Turistbyrå, Sven Eriksonsplatsen 3. Hyr en och ge dig ut på äventyr.

Det finns tre olika sorters cyklar. En lättare ”City variant”, utan växlar och med fotbroms, som kostar 30 kronor att hyra över dagen och 50 kronor för ett dygn. En sju växlad ”Unisex” cykel med både fot- och handbroms. 50 kronor över dagen och 100 kronor för ett dygn. Finns även Mountainbikes för den som vill ge sig på lite svårare terräng. Samma pris som Unisex cykeln.

Text: Annika E Andersson
Hoppas att detta inspirerat dig något och att du nu känner dig reda att ge dig ut i vår underbara bygd, oavsett väder.

Ha en underbar höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar