onsdag 23 oktober 2013

Nattklättring och halloweenskrud i äventyrsparken Upzone

Har du aldrig varit på Upzone, har du en perfekt chans till den totala upplevelsen under höstlovet. Har du varit där tidigare, men bara på dagtid är det definitivt dags för ett besök igen.

Under höstlovet är det nattliga klätteräventyr i halloweenskrud som gäller och vi vågar lova en upplevelse utöver det vanliga efter att ha snackat med parkchefen Tamara Christman.

- Ja det kommer bli häftigt. Vi har kört Upzone by night några gånger och det är otroligt häftigt i parken  när det är mörkt och man ser skenet från pannlamporna. Under Halloween kommer vi självklart ha tända eldar och göra det riktigt mysigt i parken. Det finns dessutom en fördel med att klättra i mörker, även om det i viss mån naturligtvis blir svårare, höjdrädslan tonas ner när man eftersom man inte upplever höjden på samma sätt när det är mörkt, säger Tamara Christman.

Under Halloweenspecialen blir det även korvgrillning och godisjakt. Mer information, tider och priser på boras.com. Parken har öppet 30 oktober-3 november för höstlovslediga klättersugna barn, unga, vuxna och familjer. Halloweenspecialen erbjuds den 31 oktober.

Missa inte att hålla dig uppdaterad på Upzones facebooksida.

1 kommentar:

  1. Jag hoppas jag kan besöka UpZone nästa gång jag är i Borås!

    SvaraRadera