söndag 24 november 2013

Låt världen möta Borås

För några veckor sedan skickade vi ut en DVD-skiva med den härliga Boråsfilmen. På tre minuter presenteras Borås, på svenska och engelska. Skivan skickades till näringslivsaktörer i Boråsregionen och bussbolag i Sverige.

Kanske har du gäster som besöker Borås och vill ge en bild av staden. Kanske är du ute och berättar om ett företag i olika sammanhang och vill inleda med en kort beskrivning av staden Borås. Kanske är du helt enkelt stolt Boråsare och vill att fler ska upptäcka Borås.
"Många som har varit i Borås har inte varit här. På riktigt. För det räcker inte med några timmar, att åka igenom staden på motorvägen räknas inte ens. Det behövs dagar, för vissa ett helt liv. Du måste prata med människorna. Dra in den syremättade luften i lungorna. Vara där när pokalen lyfts på Borås Arena. Uppleva textilen, designen, kulturen. Skulpturbiennalen. Årstiderna. Sommartorsdagarna. Entreprenörerna. Sippa på en drink vid Viskan. Förvånas av arkitekturen. De gröna oaserna. Närheten till naturen. Först då vet du."
Helena Alcenius
Välkommen. På riktigt.

Ps. Vill du ha mer bra information om Borås, titta in på boras.com/112sidor - du kan också ladda ner filmen och annat material på boras.com/valkommen.

Behöver du annat material och/eller fysiska exemplar? Ta kontakt med oss 033-35 70 90, tourist@boras.com eller titta helt enkelt in fysiskt och prata med oss.

Följ oss gärna på facebook och twitter så får du löpande tips på kul händelser i Borås och bra material att sprida om staden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar