torsdag 21 november 2013

Upplev julen i Borås

Oavsett om du kopplar julen i en stad till vackra upplysta gator, julklappsshopping, stämningsfulla julkonserter eller julfika på mysiga caféer har Borås något för dig. Julen i Borås startar på allvar den 23 november då stadens julbelysning tänds.

Sedan följer julevenemangen på rad och det finns en massa sätt att hålla sig uppdaterad på allt som händer. Vill du köra den lite mer traditionella varianten är du hjärtligt välkommen in till oss på Borås Turistbyrå för att hämta ett tryckt exemplar av våra juledition av What´s on Borås (som självklart också går fint att läsa digitalt). Allt julrelaterat som händer i staden hittar du i så klart också på boras.com under vår julsida. Där får du också möjlighet att göra lite mer segmenterade urval på julbord, konserter, marknader m m.


På Turistbyrån växlar vi så klart också om till vinterskrud - från den 29 november kan du uppleva vårt alldeles egna lilla vinterland. På fredagar från 29 november och ända fram till jul bjuder vi dessutom våra besökare på glögg/julmust och pepparkakor - så titta gärna in och säg hej.

Snögaranti
Sugen på att skapa ditt alldeles egna lilla vinterland hemma, då har vi den perfekt grejen för dig eller kanske den roligaste julklappen - konstgjord snö på burk. Pulvret i burken blandas med vanligt kranvatten och ger en väldigt naturtrogen känsla av riktig snö. Välkommen in så visar vi hur det fungerar.

Tagga julen i Borås - #julboras
Vi vill se din bild av julen i Borås. Tagga din upplevelse på Instagram med #julboras så är du med och tävlar om schysta priser från oss på BoråsBorås, Borås City och Knalleland.


1 kommentar:

  1. All vacker julbelysning i Borås är verkligen en upplevelse, och alla vackra träd i Stadsparken fyllda av tusentals och åter tusentals juleljus som tänds är så otroligt vackert.
    Tack Borås Stad för allt gott ni gör för oss alla! -Tord c",)

    SvaraRadera