tisdag 29 april 2014

BRYGGHUSET FULLT UT! 172 + 450 + 170 = 792

BRYGGHUSET FULLT UT!
172 + 450 + 170 = 792


Måndagen den 5 maj firar vi 1-årskalas på Brygghuset. Denna begivelse vill vi fira tillsammans med både gamla och nya Brygghusanvändare! De 200 första gästerna bjuder vi på tårta och kaffe.

ARRANGEMANG
Vi siktade på att genomföra 75 arrangemang per år, men landade på 172 = Yeah!
Brygghuset har, tillsammans med våra medarrangörer - privatpersoner, organisationer, föreningar, föreläsare, företag, musiker, konstnärer och andra sköna typer, berikat boråsarna med massor av spännande upplevelser. Tillsammans har vi utvecklat Brygghuset till en mötesplats och arena för arrangemang där drömmar får liv...

MÖTEN OCH UTBILDNING
450 inbokade mötestillfällen = Yeah!
Vad är en mötesplats? Att Brygghuset skulle vara mer än bara ett mysigt café var vi på det klara med redan innan vi öppnade. Vi satsade på att skapa utrymmen för såväl stora som små möten, samt att aktivt arbeta med good matchmaking. På så vis har vi skapat förutsättningar för många möten över gränser.

170 inbokade utbildningstillfällen = Yeah!
På Brygghuset har vi gång på gång utmanat Borås gymnasieelever att ta sina idéer utanför skolans trygga miljö till det skarpa läget på Brygghuset. Även studieförbund och div arbetslivsorienterade projekt har bidragit med utvecklande/utbildande innehåll.

STORT MÖRKERTAL
-Hej, har ni något ledigt mötesrum? = Oh, Yeah!
Statistik i all ära, men på Brygghuset sker massor av möten spontant. Du glider in, slår dig ner nånstans och utan att du vet hur det gick till är du igång med att smida planer... Gång på gång får vi uppleva hur "slumpen" sammanför sköna personligheter.

/Klas Bolin, Brygghuset

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar