måndag 21 april 2014

Succérepris för Skivmässa i Borås

Nu drar det ihop sig till den tredje skivmässan på Brygghuset i Borås 26/4.

Efter tio år arrangerades den första skivmässan i Borås 2013 och succén var ett faktum. Över 700 personer bläddrade för glatta livet genom vinylskivor (även cd) i brygghusets fräscha lokaler i början av maj.

Givetvis vill vi upprepa detta!

En liten resumé:
Skivbutiker har försvunnit eller blivit små delar av varuhus, bensinstationer mm. Musiken lever i hög grad men de riktiga musikälskarna saknar tillfällen och platser att både köpa skivor och träffa likasinnade. Dessutom har intresset för både gamla och nya Vinylskivor växt sig stark den sista tiden

Lördagen den 26 april kl 11-16 kommer ett 30-tal stora handlare att finnas på Brygghuset och erbjuda allt från helt nya vinyl skivor till gamla rariteter och fynd. En del cd givetvis också. Över 75 meter skivdisk med Pop, Rock, Jazz, Schlager, Hårdrock, Progg etc etc.

I samband med skivmässan blir det också ’Brunchy Tunes’ live-musik på eftermiddagen i caféet. Artisterna denna gång är Pyramiden och Catte & Julia. En fin musikstund utlovas.

Andra spännande NYA inslag på denna mässa:
  • ABBA special - En handlare kommer att fylla sin plats med bara ABBA skivor och prylar från hela världen.
  • Legendariska skivhandlaren Mellotronen kommer med ett utsökt sortiment symfonisk, progressiv rock och jazz på vinyl och cd. Även utgivningar på sitt egna bolag.
  • Presentation av jukebox och retrodesign skivspelare.

/Anders Ahlbäck

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar