måndag 1 december 2014

Ge bort en upplevelse av O-ringen i julklapp

Sommaren 2015 kommer O-ringen till Borås och stadens invånarantal ökar med närmare 25.000 människor under en dryg veckas tid. Även om du inte är inbiten orienterare kan du så klart uppleva O-ringen på många sätt. De båda sprintloppen i stadskärnan skapar folkfest i hela Borås och vid O-ringenstaden vid Nordskogen (förbifart Sjöbo) byggs en helt ny stadsdel med boende, butiker, restaurang och kringaktiviteter, något du absolut inte bör missa.


Nu har du också möjlighet att ge bort en upplevelse av O-ringen i julklapp. Ett perfekt sätt att prova orientering på lagom nivå, men ändå vara med i den stora helheten, är att springa en öppen bana under O-ringen open.

O-ringen open har tolv olika banor med varierande längd och svårighet, från kortaste och lättaste banan som alla klarar, vilken mäter cirka 2,5 km, till riktigt svår orientering på längsta banan på cirka 10 km.

Så varför inte ta chansen att bjuda någon på en riktig orienteringsupplevelse som klapp i jul eller ta med dig hela familjen och prova en eller flera av de öppna banorna under O-ringen 2015 i Borås. Presentkort/startbevis kan du köpa på Turistbyrån i Borås (Sven Eriksonsplatsen 3) för 90 kr om personen du vill ge det till är 20 år eller yngre och 180 kr om personen är 21 år eller äldre.

Mer information om O-ringen får du självklart på oringen.se eller på facebooksidan.

/Anders Kihl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar