lördag 28 februari 2015

100 bloggposter om Borås, vill du vara med? #blogg100

Hej på er, vi har ju inte varit superaktiva med bloggen på sistone så kanske det här kan vara startskottet. Och du! Du kan vara med. Vi vill gärna ha dig med som gästbloggare för att förmedla din favoritplats, ditt smultronställe, din favoritaktivitet, eller något helt annat som du älskar med staden Borås.

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Så är du med? I morgon, den första mars drar det igång.

Hoppas vi ses!

/Anders Kihl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar