måndag 23 mars 2015

Dags för "International Street Market" igen. #blogg100 dag 23

I slutet av april är det dags igen för det otroligt populära evenemanget "International Street Market" på Stora Torget i Borås. Den 29 april startar marknaden den kommer att pågå under fyra dagar.

Med inte mindre än 30-utställare från 16 länder bjuder Groupe Geraud och Borås City in till en fantastisk matmarknad med råvaror, dryck, blommor, hantverk och framförallt färdig mat som du kan njuta av på plats på Stora torget, eller självklart ta med dig.

Under fyra dagar förvandlas Stora Torget till en riktigt härlig pulserande marknad. I filmklippet här kan du se lite hur det såg ut 2013.Stina Hallhagen
Marknaden är öppen:
Onsdag-fredag 10-18
Lördag 10-16

Du kan följa facebookeventet här för att hålla dig uppdaterad och bjud gärna in dina vänner.
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 23, 23 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar