onsdag 18 mars 2015

Himmelriket för burgarälskare finns i Borås - #blogg100 dag 18

Foto: Tugg Burgers
Du hör säkert till gänget early adopters, den rätta klicken som redan varit där. Jag är avundsjuk. För att jag inte var snabb, rätt och tidig. För att jag missat njutningen tidigare. Dock! Nu är jag frälst.

I det svarta vackert arkitektoniska huset utmed Viskan finns sedan en tid tillbaka Tugg Burgers. Affärsidén är enkel, likaså lokalen, men ändå - jäkligt schysta burgare i en skön miljö där folk trivs. Trivs gör man förresten både med miljön och maten, förhoppningsvis också sällskapet. Vi passade på att prova Tugg på lunchen, i skön sol, i det glasade uterummet. Succé.

Anders Kihl
Vi var långt ifrån ensamma och visst det blir en del kö på lunchen, men det är värt det, det kan jag lova! Passa på att beställa in en grym shake för att toppa upplevelsen och skulle du vara oroad för att inte bli mätt, tja då kan du alltid dubbla eller t o m trippla din burgare.

Burgarna är snudd på sagolika. Saftiga, snyggt serverade med mixed fries eller en fräsch cole slaw. Jag valde det senare. Ett tiotal olika burgarvarianter erbjuder något för alla smakriktningar och stoleksvalen med enkel, dubbel, trippel torde mätta alla magar.

Så sväng förbi, känn atmosfären, njut av sällskapet och galet goda burgare. På Tugg!


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 18, 18 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar