fredag 13 mars 2015

Låt basketligan börja, på allvar #blogg100 dag 13

Nu börjar basketligan på allvar, det är nu det verkligen gäller och Borås har ett bra utgångsläge. Med kvällens vinst i bagaget landar Borås på en hedrande andraplats i ligan och har s k hemmaplansfördel inför kvartsfinalen, d v s man börjar hemma och avslutar en eventuell femte avgörande match på hemmaplan.

Borås Basket har det högsta publiksnittet i ligan på nästan 1.700 åskådare per match, men nu i slutspelet blir publikstödet ännu viktigare och vi hoppas så klart att alla boråsare kommer och stötar vårt basketlag, även om vårsolen börjar titta fram.

Borås har faktiskt det högsta snittet i alla de fem kategorier man mäter, poäng, assist, returer, effektivitet och just publik vilket naturligtvis är ett väldigt gott betyg till insatsen under säsongen.

Vi har ju många slutspel i bagaget och kanske är säsongen 2014/2015 gången det ska bära ända fram till ett SM-guld? Vi hoppas hur som helst att vi fortfarande har många härliga basketmatcher kvar att se fram emot i basketborgen - Boråshallen!

Hoppas vi ses! Läs mer på borasbasket.se och följ givetvis på facebook.
--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 13, 13 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar