tisdag 24 mars 2015

Möt våren med Billgren och Mannerström - #blogg100 dag 24

Till helgen är det dags för Hem och trädgårdsmässan på Åhaga i Borås. Det har så smått blivit en mässa med anor och i år gör man det för 13 gången eller året om man så vill. Årets dragplåster är bl a Elsa Billgren och Leif Mannerström. Dessutom blir det modevisning och en massa andra intressanta föredrag och självklart mängder av utställare med produkter inom hem och trädgård.

Anders Kihl
För de mindre besökarna blir det ansiktsmålning, ponnyridning, fiskedamm, trampbilsbana, pysselhörna, hoppborg och dessutom kommer Leo Lejon från Borås Djurpark på besök.

Du hittar hela mässprogrammet här. Mässan pågår 27-29 mars och har öppet 12.00-18.00 på fredagen samt 10.00-17.00 under lördagen och söndagen.

Biljetter (90 kr) köper du i entrén eller som förköp hos oss på Borås Turistbyrå.--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 24, 24 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar