lördag 7 mars 2015

Njut av Borås - på YouTube, #blogg100 - dag 7

I dag vill vi uppmärksamma en rad filmer om Borås. Det finns så klart en hel massa videoklipp på YouTube och andra kanaler som relaterar till Borås, men vi vill särskilt uppmärksamma de filmer som skapats på initiativ av Swedbank Sjuhärad och Sparbanksstiftelsen Sjuhärad.

Filmerna syftar till att visa Borås starka utveckling med utgångspunkt i de fyra områdena forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott. Dessutom gjorde man "Boråsfilm till alla" som inbegriper lite från alla dessa områden.

Har du inte sett filmerna så rekommenderar vi definitivt en stunds tittande.
Anders Kihl
Har du kollat på filmerna? Gillade du dem? Dela i så fall gärna filmerna på dina sociala kanaler så att fler få ta del av dem. Känner du till andra filmer om Borås som speglar den positiva andan i staden så lägg gärna en länk och berätta varför du gillar dem, i kommentarsfältet nedan.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 7, 7 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar