torsdag 26 mars 2015

Påsklovsaktiviteter i Borås #blogg100 dag 26

Påsken, och därmed lov för många barn och skolungdomar, närmar sig med stormsteg. Självklart har våra stora besöksmål öppet under påsken, dessutom händer det en massa annat kul och nu kan faktiskt påsken börja på allvar när den numera traditionsenliga påskträdet kommit på plats.

Borås Djurpark har öppet dagligen mellan kl 10.00-16.00 under perioden 30 mars-12 april.

Den 3-4 april blir det cirkus när Cirkus Maximum slår fäste på Hedvigsborgs idrottsplats och på självaste påskafton blir det påskparad i Borås City.

Stina Hallhagen
Navet Science Center har självklart öppet för alla påsklovslediga barn och familjer och bjuder bl a på teater och givetvis en massa annat spännande. Läs mer på navet.com

Äventyrsparken Upzone öppnar för säsongen och tar emot bokningar och den 11 april kan du njuta av storstilad isshow när Celebration on Ice skapar magi i Borås ishall.

Är du frusen och kall rekommenderar jag en skön heldag på Stadsparksbadet tillsammans med hela familjen.

Du hittar fler påsklovsaktiviteter på boras.com


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 26, 26 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar