fredag 27 mars 2015

Pingisungdomar intar Boråshallen #blogg100 dag 27

Med en knapp månad kvar tar vi tempen på Ungdoms-SM i bordtennis. Vi fick i dagarna den här skönt retroaktiga och mycket stiliga logotypen och den hoppas vi du kommer se en del den närmaste månaden.

Helgen den 24-26 april kommer de allra bästa bordtennisungdomarna i Sverige till Boråshallen för att göra upp om SM-titlarna. Ungdomar i det här fallet innebär 12-15 åringar och de är många. Drygt 250 deltagare beräknas det till och spelet pågår från fredag morgon till söndag eftermiddag.

Anders Kihl
Så är du sugen på att se morgondagens elitspelare gör du nog rätt i att bege dig till Boråshallen den aktuella helgen och se storstilad bordtennis. Dessutom är det fri entré hela helgen.

Du hittar hela spelprogrammet för samtliga klasser och kan läsa mer hos Mariedals IK som är arrangör.

Vi ses i Boråshallen!


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 27, 27 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar