torsdag 5 mars 2015

Quality Outlet Åhaga tillbaka även 2015 - #blogg100 - dag 5

Vi har glädjande besked, det blir outlet med massor av märkesvaror på Åhaga även sommaren 2015 och för sjätte året (om vi har räknat rätt) dessutom. Man öppnar rekordtidigt i år och slår upp portarna redan den 14 maj och har öppet fram till den 8 augusti.

Quality Outlet Åhaga har blivit ett av Borås mest populära besöksmål under sommaren, med massor av gäster dagligen. Alltifrån mode och skor till arbetskläder, inredning, böcker, film och mycket mycket mera, alltifrån kända varumärken till outletpriser brukar vara innehållet. En stor dragare brukar vara kläderna från nelly.com. Vi har inga bekräftade varumärken för årets upplaga, men vi kan nog redan nu lova att ingen kommer att bli besviken.

Anders Kihl
Att outleten är mycket populär vittnar också vår bloggstatistik om. De tidigare postningarna om Quality Outlet Åhaga är de som har, i särklass mest visningar på vår blogg. Vill du läsa mer om de tidigare åren kan du göra det här.

För att hålla dig mer uppdaterad om innehållet, öppettider och när det kommer nya varor så rekommenderar vi att du gillar och håller ett öga på Quality Outlet Åhaga på facebook.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 5, 5 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar