onsdag 25 mars 2015

Skolresa till Borås - garanterat kul och lärorikt! #blogg100 dag 25

En fjärdedel av #blogg100 avklarat och idag pratar vi skolresa, till Borås så klart. Skolresorna till Borås har alltid varit populära och Borås Djurpark och Navet är naturligtvis dragare. Turistbyrån kombinerar sedan länge bra paket som är smidiga att boka för klasser. Allt bokat, klart och inkluderat till ett fast pris. Klassen har roligt tillsammans och lär sig dessutom en hel massa nya saker.

I grundpaketet ingår entré till Borås Djurpark, Stadsparksbadet och Navet Science Center samt boende (en övernattning) på vandrarhem (722 kr/person) eller i stugor (777 kr/person). Dessutom ingår frukost, middag på McDonald´s och lunch på Savannrestaurangen i djurparken samt mellanmål på Stadsparksbadet.

Dessutom kan du göra en massa sköna tillval med Upzone äventyrspark, Action&Event eller varför inte djurparken "behind the scenes".

Stina Hallhagen
Här får klassen en unik möjlighet att uppleva djurparken på ett helt nytt och annorlunda sätt. Ta chansen att se miljöer och arbete i parken som normalt inte är tillgängligt för besökare. Under en kvällsvandring i parken kan allt hända. Vi erbjuder en tvåtimmars guidning där du får uppleva allt i från parken bakom kulisserna, vad djuren och personalen gör när besökarna gått hem till hur man söver vilda och farliga djur som måste undersökas. Ja, du får till och med prova att skjuta med blåsrör liknande de djurparkens veterinärer använder.

Läs mer på boras.com eller i den här broschyren.

För mer information och bokning kontakta oss på Borås Turistbyrå. Vi hjälper gärna till med ert besök i Borås. Tfn: 033-35 70 90, e-post tourist@boras.com

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 25, 25 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar