fredag 6 mars 2015

Tagga upp inför #oringen2015 - #blogg100 - dag 6

I detta nu intensifieras förberedelserna inför #oringen2015 i Borås på många håll. Organisationen har varit på fötter i flera år och från vår sida jobbar vi nu mycket tillsammans med Mark och Tranemo med förberedelser kring mobila turistbyråer och ett gott värdskap för att ta hand om alla besökare i staden på bästa sätt. O-Ringen pågår 18-24 juli, men redan långt innan dess kommer det börja märkas i staden. Ta gärna en sväng på nya förbifart Sjöbo där O-Ringenstaden (med campingplatser, utställare, scen, restaurang m m kommer vara beläget). Vi hoppas så klart att du som Boråsare också tar tillfället i akt att koppla på charmen lite extra och tar hand om alla dessa besökare.

O-Ringen är långt ifrån ett evenemang bara för erfarna orienterare. Det finns verkligen något för alla och i Borås har alla fler chanser än någonsin tidigare att prova på utifrån egna förutsättningar och uppleva evenemanget på ett sätt som passar dig. Du kan läsa mer om alla olika tävlingsdiscipliner och vilka möjligheter du som fullständig nybörjare har att lära dig om och prova på orientering i vårt pressmeddelande här.

Dessutom kommer det blir stor folkfest med kanske 25.000 fler Boråsare under en härlig sommarvecka. Fyra heta sommarkvällar i Borås med två kvällar med Sommartorsdagarna, ungdomsstafett och Borås City-sprint kommer höja pulsen avsevärt.

Stina Hallhagen
Hyr ut din bostad under O-Ringen
O-Ringen lockar otroligt många människor till staden under perioden och behovet av olika typer av boende är stort. Så är du ändå inte hemma under denna sommarvecka och kan uppleva evenemanget, varför inte passa på att hyra ut, hjälpa t ex en familj med boende och samtidigt få betalt för det? Du hittar all information om hur du går tillväga här (glöm dock inte att hålla en rimlig prisnivå. Boenden med en bra prisnivå blir uthyrda snabbt och försvinner från sajten hyrboende medan de riktigt dyra blir kvar, outhyrda och kan ge en skev prisbild).

Alla information du behöver om O-Ringen får du på oringen.se och glöm inte att följa med på facebooksidan för att hålla dig uppdaterad.--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 6, 6 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar