söndag 22 mars 2015

Vandra i de nordiska länderna, börja med Linnémarschen - #blogg100 dag 22

Du känner säkert redan till Linnémarschen (som vi bloggade om för några dagar sedan). Marschen ingår nu i ett nytt nordiskt samarbete med de andra nordiska IML-marscherna Hærvejsmarschen i Viborg i Danmark, Sagarmarsjen i Verdal i Norge och den finska Vaasanmarssi i Vasa.

De fyra marscherna erbjuder unika naturupplevelser, den nordiska naturen har de naturligtvis gemensamt men ändå med helt olika karaktär. Går du samtliga fyra marscher på ett år och vandrar minst 20 km samtliga marschens dagar har du kvalificerat dig för en stämpel i vårt nya IML-Nordic pass, dessutom förtjänar du givetvis en stämpel i det internationella IML-passet.

De fyra marscherna är spridda från april till slutet av augusti, då den nordiska naturen är som allra vackrast. Så häng med, starta din nordiska vandringsupplevelse med Linnémarschen, du kan köpa ditt IML-Nordic pass på plats på Borås Arena under marschen den 25-26 april.

Du kan läsa mer på imlnordic.com eller läsa broschyren här.--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 22, 22 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar