tisdag 31 mars 2015

Vi tog över @artrebels instagramkonto - #blogg100 dag 31

Nej det handlar inte om något hackande eller intrång. Helt legalt och fredligt snarare. För ett tag sedan fick vi en förfrågan om att göra en #tuesdaytakeover på Instagramkontot @artrebels för att ytterligare visa upp Borås och No Limit Street Art för världen. Takeovern sker varje vecka och under en hel tisdag får den konstnär eller festival som tar över kontot posta bilder. Artrebels har i dagsläget närmare 14.000 följare på Instagram, vilket naturligtvis var en spridningsmöjlighet som vi hade svårt att motstå. Kärlek till street art och marknadsföring av #nolimitboras - bra combo!

Vi fick med samtliga konstnärer som deltog under No Limit 2014, med varsin bild på varsitt verk. Självklart med referens och en kort information om varje konstnärs verk. Genomslaget och intresset har varit stort och nu hoppas vi så klart att än fler konst och street art intresserade människor ska komma och hälsa på i Borås under No Limit i september.

Anders Kihl
Gå gärna in på taggen #nolimitboras och kolla bilderna vi postat under dagen (vi är så klart supertacksamma om du klickar gilla också) och missa absolut inte att följa @nolimitboras på Instagram samt tagga upp de bilder du har tagit eller kommer ta under festivalen 2015.

Det finns idagsläget över 1.500 bilder taggade med #nolimitboras så du har att göra en stund bara med att kolla igenom allt skönt bildmaterial som har dokumenterats.

Vi tackar våra nya vänner på Artrebels för förtroendet och för att vi fick chansen att visa upp allt fint från No Limit i ytterligare en kanal.

Vi ses i september. Konstnärerna i årets line up släpps löpande på nolimitboras.com

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 31, 31 mars) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar