lördag 11 april 2015

All in på Sommartorsdagarna® - #blogg100 dag 42

Nu är vi nästan halvvägs i vårt bloggande på #blogg100 och Sommartorsdagarna® närmar sig med stormsteg. Vad kan väl passa bättre än att återigen återge programmet och berätta lite mer om hur du håller koll på allt som händer i sommar?

Du hittar hela sommarens artist line up i vårt pressmeddelande och självklart också på sommartorsdagarna.se men här återger vi det i korthet.

Huvudartister - Sommartorsdagarna® 2015
25 juni Norlie & KKV
2 juli Hasse Andersson
9 juli Linda Pira
16 juli Eric Saade
23 juli Beatrice Eli
30 juli Elin Ruth
6 aug Ola Salo

Dansband – Sommartorsdagarna® 2015
25 juni Tribond
2 juli Framed
9 juli Bengt-Hennings
16 juli Casanovas
23 juli Scotts
30 juli Voice
6 aug Date

Du följer smidigast via Instagram, Twitter och Facebook samt taggar bilder, inlägg m m med #sommartorsdagarna så får vi det smidigt samlat och kan presentera statistik. Vi lägger nu också ut samtliga torsdagskvällar som facebookevent som du mer än gärna får sprida och bjuda in till. Vi ses - snart är det sommar!

Sommartorsdagarna® arrangeras av Borås City och BoråsBorås
Det är butiker, restauranger och näringslivet i centrala Borås som tillsammans med sponsorer gör det möjligt att bjuda Boråsare och besökare på ett av Sveriges största gratisnöjen. Sommartorsdagarna® är ett samarrangemang av centrumbolaget Borås City och destinationsbolaget BoråsBorås. Sommartorsdagarnas scen finns på Stora Torget i Borås city.


--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 42, 11 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar