söndag 12 april 2015

Boråssouvenirer på turistbyrån - #blogg100 dag 43

Sugen på att visa var du här hemma eller kanske köpa en gåbort-present till kalaset, gästen i Borås eller den utflyttade Boråsaren t ex. Vi har grejerna på Borås Turistbyrå. I dag har vi dessutom börjat packa upp en massa nya fräscha Boråshoodies. Den förra upplagan vi tog fram blev omåttligt populär och sålde slut i nästan samtliga storlekar. Därför har vi tagit fram en ny variant, ännu skönare, ännu snyggare.

Du hittar den på Borås Turistbyrå, Sven Eriksonsplatsen 3 fr o m måndagen den 13 april. Extra roligt är det att nu kunna erbjuda den även i barnstorlekar. Vuxenstorlekarna kostar 299:- och barnstorlekarna 249:- skynda dig in för att vara säker på att hitta din storlek, de förra gick åt snabbt i populära storlekar.

Kika in till oss på turistbyrån för att se vårt övriga sortiment av Boråsprodukter. Det finns en massa sköna grejer att välja på som grytunderlägg, tumstockar, vykort, brickor, muggar m m.







--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 43, 12 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar