tisdag 28 april 2015

En dryg månad till VM i trial - #blogg100 dag 59

I skrivande stund är det bara drygt en månad kvar till VM i trial går av stapeln på Borås motorstadion, Gäddered. Den 6-7 juni samlas den absoluta världseliten för att göra upp i den 5 och 6 deltävlingen i trialens VM-cirkus som turnerar över världen.

2013 avgjordes de sista deltävlingarna av EM i Borås och "hemmasonen" Eddie Karlsson stod som totalsegrare. Den här gången är motståndet betydligt tuffare och Eddie missar en inledande delen av VM med anledning av en rejäl vurpa tidigare i vår.

De spektakulära sektionerna är placerade inom en begränsad yta med en kort och enkel promenad emellan vilket gör det enkelt för alla åskådare att följa sin favoritförare under tävlingen. Inom tävlingsområdet arrangeras även andra aktiviteter för åskådare, deltagare och annan personal under helgen vilket gör detta till ett unikt tillfälle du inte kan missa.Dock tvivlar ingen på att det kommer bli stor underhållning, folkligt, festligt, fullsatt och akrobatik på mycket hög nivå under de två dagarna. Under våra besök på motorstadion har vi sett en del av de kommande sektionerna (de banor som förarna ska ta sig igenom) och det ser ohyggligt svårt och brant ut på många håll.

Du kan läsa mer om trial-VM på trial2015.se och följa allt som händer inför och under tävlingarna på facebooksidan.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 59, 28 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar