fredag 10 april 2015

Från en handskriven papperslapp till 27 meter höga väggar och internationell mediauppmärksamhet. #blogg100 dag 41

Nyfiken på en mer djuplodande tripp kring No Limit Street Art Borås? Då tycker jag du ska anmäla dig till vår föreläsning den 14 april som hålls tillsammans med Creative Cluster på Brygghuset i Borås.

Jag kan dessutom varmt rekommendera dig att hålla utkik på Creative Clusters webbsida då de löpande har en massa sköna happenings, föreläsningar och träffar för kreativa människor.
Stina Hallhagen
Temat är: Från en handskriven papperslapp till 27 meter höga väggar och internationell mediauppmärksamhet. Så satte No Limit Borås på världskartan!

No Limit är en street art festival som bjuder in konstnärer från hela världen att delta i förvandlingen av det offentliga rummet och skapa ett gigantiskt utomhusgalleri. Festivalen innehåller alla typer av gatukonst, från muralmålningar till skulpturer och installationer. Hur skapades No Limit och hur går man tillväga för att genomföra ett evenemang som No Limit.

Kom och lyssna och diskutera med mig. Creative Cluster bjuder på frukost och härligt häng. Skynda dig att anmäla dig på creative cluster.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 41, 10 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar