måndag 6 april 2015

Missa inget kring No Limit Street Art Borås - #blogg100 dag 37

Du har väl inte missat att vi rullar No Limit Street Art Borås igen 2015. Den 3-6 september är datumen för året och jag hoppas att du hänger med kring konstnärssläpp m m. Vi har i dagsläget släppt 8 konstnärer och har ett par stycken kvar att berätta mer om.

Lättast följer du kanske på No Limits facebooksida där vi löpande släpper information om nya konstnärer, bilder, videos m m. Allt finns också samlat och uppdaterat på nolimitboras.com där du även finner en mer djuplodande biografi över varje konsnär inför 2015 och givetvis också information om konstnärerna 2014 samt var de nuvarande verken finns någonstans.

Stina Hallhagen
Vi ser med stor spänning fram emot festivalen i september, med nya platser, nya väggar, nya konstnärer och en mer varierad form av street art än tidigare. Dessutom kommer det hända massor av grejer runt om med kringaktiviteter.

Så häng med, den 3-6 september smäller det, då förvandlar vi återigen Borås till ett gigantiskt utomhusgalleri. Hjäp gärna till och tipsa vänner och bekanta om facebooksidan, gilla bilder på instagram och sprid twitterinläggen.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 37, 6 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar