onsdag 29 april 2015

Prova på orientering med O-Ringenskolan - #blogg100 dag 60

Foto: O-Ringen
Nu börjar uppladdningen för O-Ringen på allvar. Den 4 maj startar O-Ringenskolan och du har möjlighet att lära dig mer om orientering. Vid 12 olika tillfällen i maj och juni har du på olika utvalda platser chans att ladda upp, på skoj, för att lära dig mer eller kanske rent av med målet att springa på riktigt under #oringen2015 i Borås?

Orienteringsskolan vänder sig i första hand till nya orienterare, gammal som ung, som vill lära sig grunderna i orientering, men även före detta orienterare som behöver fräscha upp sina orienteringskunskaper är välkomna. Väl på plats kollar du efter ett tält och flaggor för att hitta samlingsplatsen för O-Ringenskolan.

Vid varje tillfälle har du möjlighet att få hjälp och starta när du vill mellan kl 17.00-19.00. Samtliga platser, datum och mer information finner du i den här PDF-filen eller på orienteringboras.se.

Stina Hallhagen
Blir du sugen på mer orientering kan du självklart delta vid flera tillfällen. Det är kostnadsfritt och du får låna det material du behöver på plats. Under själva O-Ringenveckan finns ett stort utbud av Open-klasser och även orienteringsskola. Open-klasser är perfekt för dig som vill ha full valfrihet, en dag eller flera. Alla klasser, information och anmälan till O-Ringen hittar du så klart på oringen.se - håll dig också uppdaterad på allt som händer på facebooksidan.

Deltar du i O-Ringenskolan så tagga gärna roliga bilder med #oringen2015 på instagram och liknande.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 60, 29 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar