fredag 3 april 2015

Skateboardlegenden och WeSC-grundaren till Borås - #blogg100 dag 34

Under fashionDAYS (som går av staplen på Textile Fashion Center, 24-25 april) kommer Greger Hagelin till Borås för att hålla ett frukostmöte på temat "Från smått till stort". Hagelin är skateboardlegendaren som medverkade i Staffan Hildebrands "Fjortonårslandet" (1978) tillsammans med Tony Magnusson m fl. I "Hooked for life" (2011) följde Hildebrand upp bl a Hagelin och Magnusson dryga 30 år senare.

Hagelin är mannen bakom klädmärket WeSC (som hade en enorm utvecklingstakt med en omsättningsökning om 430 miljoner på dryga tre år), numera VD och en av huvudägarna för Keyflow, ett spännande teknik och IT-bolag för nattklubbsvärlden.

Anders Kihl
Hagelin är stark visionär och jobbar hårt för att driva igenom sina idéer, gärna ihop med andra människor. WeSC handlade om VI-känsla, Superlative Conspiracy, d v s We-aktivister. Nu kommer Hagelin till Borås och passande nog under fashionDAYS.

Den 24 april 07.30-09.00 möter du honom på Textile Fashion Center.

Anmälan genom Connect Väst.

Övrigt program för fashionDAYS på fashionDAYS.nu

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 34, 3 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar