söndag 5 april 2015

Spänningen är olidlig - Sommartorsdagarna® 2015 släpps 9 april - #blogg100 dag 36

Nu är det inte många dagar kvar. Den 9 april på kvällen sker releasen av årets artister till Sommartorsdagarna®. Spekulationerna, önskemålen och förhoppningarna är redan många. En sak är säker, det blir som vanligt sju heta sommarkvällar i Borås med sveriges artistelit på scenen på Stora torget samt dansband i Stadsparken och självklart mycket mycket mer.

Sedan 1989 har vi haft Sommartorsdagar i Borås. Initiativet kom från början från driftiga köpmän som skapade underhållning och kvällsöppna butiker för att locka turister till stan. Det här var början till att göra Borås city mer levande under sommaren. I samarbete med nattklubben, dåvarande Arkivet, bokades artister som innan sitt huvuduppträdande på nattklubben gjorde ett kortare framträdande på Stora Torget. I samma veva startade Folkets Park talangjakt i Borås. Även idag är talangjakt och artistuppträdande stommen i Sommartorsdagarna®.

Anders Kihl
På sommartorsdagarna.se kan du läsa mer om evenemangets historia, grotta ner dig i vilket artister som varit med genom årens lopp, vilka som varit på plats flest gånger och mycket mycket mer. Så spekulera gärna loss i kommentarsfältet vilka du tror kommer till Sommartorsdagarna® 2015.

Du missar väl inte att följa allt som händer på sommartorsdagarna.se samt på taggen #sommartorsdagarna på twitter och instagram. Givetvis sätter också den inbitne sommartorsdagsentusiasten en like på facebooksidan.

--------------------------------------------
Den här bloggposten (dag 36, 5 april) är en del av #blogg100

#blogg100 är en utmaning som startades av Fredrik Wass och nu kommer tillbaka för fjärde gången/året. Du kan läsa mer om #blogg100 här. Tanken är kort och gott att blogga varje dag i 100 dagar. Något som kan låta lättare än vad det troligen är i realiteten.

Därför! behöver vi dig. Vill du vara med lägger du en kort beskrivning om vad du vill blogga om, en kort beskrivning av dig själv (och gärna en bild, eller en länk till en bild, som vi får använda på bloggen) och skickar till anders.kihl at boras.com - har du en massa inspiration är du så klart välkommen att lägga in flera bloggposter. Skriv också gärna vilken/vilka dagar under 100-dagarsperioden som du vill att vi publicerar just dina gästbloggposter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar